1990/2014

La mostra d´art de les places Sant Josep Oriol – Pi de Barcelona, va ser una de les primeres mostres d´art al carrer, desprès de tants anys de silenci y repressió. Vaig participar en aquesta activitat als 22 anys, aleshores ja havia participat a l´aula Oberta dins l´escola Massana. Però la poètica de la contra-cultura va omplir la meva vida. Va ser al 1992 quan vaig formar part definitivament de la mostra d´art de l´associació de pintors del Pi, escollit amb el criteri d´un jurat i per concurs públic organitzat pel mateix Ajuntament. Deixo el lloc l´abril del 2014.

The art exhibition of the San Josep Oriol – Pi square in Barcelona was one of the first Samples of art on the street, after so many years of silence and repression. I participated in this activity at age 22, then I had participated in the “Open Classroom” Of the Massana School. But the poetics of counter-culture filled my life. It was in 1992 when I was definitely part of the art exhibition of the Pi painters’ association, Chosen with the discretion of a jury and by public contest organized by the City Council itself.

La muestra de arte de la plaza San Josep Oriol – Pi de Barcelona fue una de las primeras muestras de arte en la calle, después de tantos años de silencio y represión. Participé en esta actividad a los 22 años, entonces ya había participado en el “Aula Oberta” de la Escuela Massana. Pero la poética de la contra-cultura llenó mi vida. Fue en 1992 cuando formé parte definitivamente de la muestra de arte de la asociación de pintores del Pi, escogido con el criterio de un jurado y por concurso público organizado por el mismo Ayuntamiento.

Desplaça cap amunt